Scroll Top

Ανακοίνωση Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη 6 ωρομίσθιων Καθηγητών

Ανακοίνωση Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη 6 ωρομίσθιων Καθηγητών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος.docx

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος.Pdf

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του κατά την συνεδρίαση αρ. 33 στις 27-7-23 και σύμφωνα με την ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./ 16/909/3-2-23 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής της Π.Υ.Σ. 33/2006

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Έξι (6) θέσεις ωρομίσθιων καθηγητών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ως καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό, σύμφωνα με τον προγραμματισμό προσλήψεων K.Ω.Θ. 2023. Η δαπάνη που προκαλείται και ειδικότερα η κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας της θέσης που θα πληρωθεί θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ.

Αναλυτικότερα οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι:

6 (ΕΞΙ) ΘΕΣΕΙΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

• ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (5) ΠΕΝΤΕ
ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ Ν 1958/1991
Δύο (2) θέσεις καθηγητών Βιόλας
Μία (1) θέση καθηγητή Τρομπέτας
Μία (1) θέση καθηγητή Θεωρητικών
Μία (1) θέση καθηγητή Βιολοντσέλου

• ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (1) ΜΙΑΣ
ΘΕΣΕΩΣ ΜΕ Ν 1943/1991
Μία (1) θέση καθηγητή Τρομπέτας

AΠΑITOYMENA ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ

1) Δίπλωμα της αντίστοιχης ειδικότητας από αναγνωρισμένο από το ΥΠ.ΠΟ. Ωδείο της ημεδαπής ή αντίστοιχο ίδρυμα της αλλοδαπής (για τις ειδικότητες όπου ο ανώτερος τίτλος σπουδών ορίζεται με πτυχίο γίνεται δεκτό το πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας).
ή
Πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας από ίδρυμα της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα της αλλοδαπής.

2) Πενταετής (5ετής) τουλάχιστον διδακτική προϋπηρεσία στην αντίστοιχη ειδικότητα μετά τη λήψη του οικείου τίτλου σπουδών (Διπλώματος από αναγνωρισμένο από το ΥΠ.ΠΟ. Ωδείο της ημεδαπής ή αντίστοιχο ίδρυμα της αλλοδαπής, ή Πτυχίου ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας από ίδρυμα της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα της αλλοδαπής, κατά περίπτωση).
ή
Πενταετής (5ετής) τουλάχιστον ευδόκιμη καλλιτεχνική δραστηριότητα (μετά την κτήση του οικείου τίτλου σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας), η οποία να αποδεικνύεται με τα αντίστοιχα παραστατικά.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα κατατεθούν από 31-07-23 μέχρι και 09-08-23 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΚΩΘ odiokrat@yahoo.gr. Στην περίπτωση αυτή οι υποψήφιοι οφείλουν να επισυνάψουν στην αίτησή τους, σε ηλεκτρονική μορφή, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζει η προκήρυξη.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κ.Ω.Θ. (www.odiokrat.gr), στον πίνακα ανακοινώσεων του Κ.Ω.Θ. και έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ω.Θ.

 

Νικόλαος Αβδελλάς